Ik ben Mariska Rieken, dietist en eigenaresse van Nutrition for you. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Dietetiek van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mijn passie ligt bij sport en gezondheid. Hier gaat dan ook veel van mijn vrije tijd naartoe. In 2019 heb ik de stap genomen om mijn eigen praktijk te starten.

Als dietist kan ik je ondersteunen en coachen in het zoeken naar een passend en gezond voedingspatroon die aansluit op jouw wensen en behoeften. Lekker in je vel zitten of leren omgaan met aanpassingen die jouw gezondheid verbeteren is mijn streven. ”Out of the box thinking” daar hou ik van. Creatief zoeken naar oplossingen samen met jou! Daarnaast leer ik graag bij en doe mijn uiterste best up-to-date te blijven voor een zo’n goed mogelijke behandeling.

Je leeftstijl of voeding veranderen is niet niks. Eten hoort bij ons leven. Het kan daarom een enorme uitdaging zijn hier aanpassingen in te maken, maar ik hou wel van een uitdaging! en ga deze graag samen met jou aan! ”if it doens’t challenge you, it won’t change you”.